Κυριακή 27 Μαΐου 2012

first essence haul - part 3


            Τρίτο και τελευταίο μέρος των πρώτων αγορών μου από την εταιρεία essence (σας το υπόσχομαι!). Άφησα στη τελευταία αυτή πεντάδα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για βραδινό μακιγιάζ.

I love runway


             Πόσο τέλειο highlight ? Η συσκευασία του σε μορφή στυλό είναι πολύ βολική. Η απόδοση του τέλεια! Διακριτική λάμψη σε τόνους ροζ ασημί, ιδανική για όψη υγείας. Μπορεί άνετα να φορεθεί και πρωί, απλά εγώ αποφεύγω τις λάμψεις στο πρωινό μου μακιγιάζ. Η τιμή του 2,99€ και η ποσότητα του μου φαίνεται ικανοποιητική. Στις φωτογραφίες με φλάς γράφει απίστευτα! Αξίζει!

My base – skin perfection make up base


             Ίσως η πιο φθηνή βάση που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Η τιμή της 4,49€ για 20 ml, που μου φαίνεται πολύ λίγο, για να πω την αλήθεια. Η συσκευασία περιέχει αντλία που βοηθά στη χρήση της κατάλληλης ποσότητας. Η απόχρωση του είναι πορτοκαλί και με τρόμαξε όταν το πρωτοείδα αλλά γράφει απίστευτα. Είναι επίσης προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρωί αφού η απόδοση του είναι ματ και αναδεικνύει απόλυτα τα ματ foundations. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

My base – illuminating make up base


              Ίδιο σε τιμή, ποσότητα και σύσταση με τη προηγούμενη βάση. Η μόνη διαφορά είναι το χρώμα και η απόδοση. Η απόχρωση της είναι σχεδόν ασημί και πραγματικά σε κάνει να λάμπεις. Πρόκειται, κατά τη γνώμη μου, για βάση βραδινού μακιγιάζ λόγω της γυαλάδας που αφήνει. Σαν βάση «πουλάει» πολύ περισσότερο από την skin perfection απ ότι με ενημέρωσε η κοπέλα στο σταντ αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα ξανά. Και αυτό όχι γιατί το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, απεναντίας είναι σούπερ, απλά γιατί η συσκευασία που αγόρασα είχε χαλασμένη αντλία και στη μία φορά που πρόλαβα να το δοκιμάσω νομίζω ότι ήταν πολύ λαμπερό για μένα (ίσως βέβαια να φταίει και το make up που χρησιμοποίησα) και με έδειχνε πολύ χλωμή.

Soufflé touch blush – wild strawberry


             Υποκλίνομαι! Τιμή μόλις 3,49€, απόδοση χρώματος τέλεια και με την πιο εύκολη εφαρμογή από κάθε άλλο κρεμώδης ρουζ που έχω δοκιμάσει. Μόλις ανοίξεις τη συσκευασία τρελαίνεσαι με την υπέροχη φρουτένια μυρωδιά. Μόλις το ακουμπήσεις νομίζεις ότι πιάνεις ζελέ και μόλις το εφαρμόσεις στα μάγουλα νιώθεις μια απίστευτη δροσιά. Εφαρμόζει πανεύκολα με τα δάχτυλα χωρίς να χρειάζεται να λερώνω πινέλα και αφήνει μια γλυκιά απόχρωση σάπιου μήλου με ελάχιστο shimmer. Ιδανική χρήση πάνω από υγρό make up με ματ αποτέλεσμα και χωρίς χρήση πούδρας. Είναι θησαυρός ! Πιστέψτε με !

Get big lashes – volume curl mascara


               Άφησα τελευταίο το προϊόν αποκάλυψη της essence ! Τι τέλεια μάσκαρα! Η αλήθεια είναι ότι την αγόρασα για καθημερινή χρήση, κυρίως για πρωί, αλλά το αποτέλεσμα της με άφησε άφωνη. Το καμπυλωτό βουρτσάκι της μαρτυρούσε την ικανότητα της να δημιουργεί σούπερ καμπύλη στις βλεφαρίδες, αλλά το μήκος, ο όγκος και το χρώμα που δίνει ήταν μεγάλη έκπληξη. Με την πρώτη φορά που τη δοκίμασα αποφάσισα ότι θα περιοριστώ σε βραδινή χρήση της, για να ολοκληρώνω το Smokey eyes look που λατρεύω. Η τιμή της 3,29€ και η σειρά get big lashes περιλαμβάνει ακόμη δύο mascara για μήκος και αδιάβροχη (νομίζω). Αν έπρεπε να διαλέξω το πιο αγαπημένο μου προϊόν από την essence θα ήταν σίγουρα αυτό!


                Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο μου essence haul. Ήταν αρκετά μεγάλο αλλά αποφάσισα ότι με τέτοιες τιμές έπρεπε να πάρω τουλάχιστον ένα προϊόν από κάθε κατηγορία για να έχω μια σφαιρική άποψη για την εταιρεία.
                Η τελική μου εικόνα; Ένα γεμάτο νεσεσέρ με καλλυντικά που χρησιμοποιώ συνεχώς και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοση τους. Ο τελικός λογαριασμός  από το part 1, part2, part3 και τα πινέλα που αγόρασα ήταν περίπου στα 50€. Τα μόνα πράγματα που μένει να δοκιμάσω για να αποκτήσω ένα full starter kit προϊόντων essence είναι τα βερνίκια, τα μολύβια ματιών, τα μολύβια χειλιών, τα κραγιόν, άντε και καμιά μεμονωμένη σκιά. Αξίζει να τα δοκιμάσετε και να βλέπετε την συλλογή καλλυντικών σας να μεγαλώνει χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία.
                Συγγνώμη και πάλι για το τεράστιο post, σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε να το διαβάσετε και περιμένω σχόλια σας.

Φιλιάααααααα

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.





Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

first essence haul - part 2


                Δεύτερο μέρος των αγορών μου από την εταιρεία essence. Σε αυτό το post περιλαμβάνονται 6 προϊόντα, που χρησιμοποιώ καθημερινά πάνω από ένα μήνα και είμαι …… κατενθουσιασμένη !!!!!

Lipgloss Stay with me – 05 Cotton candy


                Τα lipgloss γενικά δεν τα πολυσυμπαθώ! Σιχαίνομαι την αίσθηση που αφήνουν τα περισσότερα από αυτά. Μέχρι που δοκίμασα αυτό ……. !!! Το συγκεκριμένο χρώμα είναι άκρως καλοκαιρινό. Υπέροχο ροζ φούξια ,χωρίς glitter, με πολύ δυνατή απόδοση χρώματος. Το φοράω χωρίς κραγιόν, γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζεται! Το πινέλο του είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αγκαλιάζει τα χείλη και με ένα και μόνο πέρασμα είμαι έτοιμη. Είναι η μόνιμη επιλογή μου για κάθε μακιγιάζ από τότε που το απέκτησα. Η τιμή του μόλις 2,79€. Κυκλοφορεί σε άλλες 6 (αν δεν κάνω λάθος) αποχρώσεις, τις οποίες σκοπεύω να αποκτήσω πολύ σύντομα!

Eyebrow stylish set


               Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα σχόλια για το συγκεκριμένο προϊόν αλλά είπα να το δοκιμάσω και να σχηματίσω δική μου γνώμη. Η συσκευασία του είναι άκρως απογοητευτική. Πολύ πλαστικούρα! Περιλαμβάνει δύο αποχρώσεις, μια πιο σκούρα και μια πιο ανοιχτή, ένα πινελάκι και 3 (που δεν ξέρω πώς τα λένε) και σε βοηθούν στο σχηματισμό του σχήματος των φρυδιών.
               Οι σκιές είναι απλά άπαιχτες. Γράφουν υπέροχα. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα τη σκούρα αλλά επειδή άνοιξα το χρώμα των μαλλιών μου χρησιμοποιώ πλέον την ανοιχτή. Επίσης τις χρησιμοποιώ και στο καπάκι των ματιών μου για να δώσω βάθος. Κοστίζει μόλις 2,99€ και νομίζω αξίζει τα λεφτά της. Το πινελάκι και πλαστικά για το σχηματισμό των φρυδιών δεν χρησιμοποιώ καθόλου. Το μόνο που θα ήθελα από αυτό το προϊόν είναι περισσότερες αποχρώσεις (καθώς κυκλοφορεί μόνο με τις 2 παραπάνω) και πιο εύχρηστη συσκευασία.

Sun club bronzer – blondes


                          Το πρώτο μου bronzer! Τεράστια ποσότητα σε τιμή 4,49€. Υπέροχο χρώμα με απίθανη μυρωδιά και τόσο απαλό! Κυκλοφορεί σε 2 αποχρώσεις για ξανθές και μελαχρινές. Ξανθιά δεν είμαι αλλά η κοπέλα μου είπε ότι περισσότερο αντιστοιχεί με την απόχρωση του δέρματος, δηλαδή blondes για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και brunettes για σκουρόχρωμες. Το χρησιμοποιώ για να κάνω φωτοσκιάσεις και το λάτρεψα ακόμη περισσότερο όταν την πρώτη φορά που το φόρεσα μου είπαν ότι το πρόσωπο μου φαίνεται πιο αδύνατο και πιο μαυρισμένο. Μεγάλο του συν;;;; Είναι ματ !!! Τέλειο!!!

Concealer 3 in 1 – Forget it




              Όταν το είδα τρελάθηκα από τη χαρά μου! Επιτέλους θα αποκτούσα μια παλέτα με τα βασικά χρώματα concealer για να καλύπτω κάθε απρόσκλητο επισκέπτη στην επιδερμίδα μου. Περιλαμβάνει 3 χρώματα, το κάθε ένα από αυτά για διαφορετική χρήση. Το πράσινο εξουδετερώνει τις κοκκινίλες, το καφέ τις φακίδες και τις πανάδες ενώ το ροζ καλύπτει τους μαύρους κύκλους. Το καλό είναι ότι στο πίσω μέρος της συσκευασίας περιέχει οδηγίες για το κάθε χρώμα. Το ροζ έχει σχεδόν τελειώσει γιατί το χρησιμοποιώ καθημερινά και έχω δοκιμάσει και το πράσινο, που με εξέπληξε καλύπτοντας τα σπυράκια που κατά καιρούς εμφανίζω!!! Πρέπει να το αποκτήσω ξανά σύντομα και μάλιστα με τιμή μόλις 2,99€ θα πάρω δυο τρία να έχω stock!!!

Blush silky touch – 10 adorable




               Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομα του, adorable !!! Ένα υπέροχο ροζ κουφετί ρουζ με ελάχιστο shimmer. Αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού μου μακιγιάζ. Κυκλοφορεί και σε άλλες αποχρώσεις στην τιμή των 2,99€. Η απόδοση του είναι τέλεια ακόμη και με ένα μόλις πέρασμα. Κρατάει άνετα 8 ώρες στο δέρμα και δεν «λιώνει» όταν ιδρώνω. Υπέροχο!



Eyeshadow palette Sun club


              Αντί να δοκιμάσω κάποια μεμονωμένη σκιά της εταιρείας είπα να πειραματιστώ με την παραπάνω παλέτα που περιέχει 8 χρώματα. Τα χρώματα που περιλαμβάνει στην πάνω σειρά είναι εκρού, ροζ χρυσό, καφέ ανοιχτό και καφέ σκούρο, ενώ στη κάτω σειρά έχει κεραμιδί, χρυσό, καφέ πολύ ανοιχτό και ασημί. Όλα είναι γήινα με μεγάλες ποσότητες shimmer. Στην αρχή ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί δεν μου αρέσουν γενικά τα glitter αλλά τη χρησιμοποίησα για βραδινό μακιγιάζ και ενθουσιάστηκα! Η τιμή της 3,49€ και η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πινελάκι δύο όψεων, μία για εφαρμογή σκιάς και μία για blending. Νομίζω ότι θα είναι οι μόνες σκιές που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές !!! Η σειρά Sun club περιλαμβάνει και ακόμη μία παλέτα με χρώματα άκρως καλοκαιρινά (τιρκουάζ, πορτοκαλί, κίτρινο κ.α.) που νομίζω ότι είναι ματ. Ελπίζω να είναι η επόμενη αγορά μου.


                Όλα τα προϊόντα τα έχω αγοράσει από το κατάστημα Κανελλόπουλος στην Τσιμισκή, γιατί όπως ανέφερα και στο part 1 έχουν κοπέλα υπεύθυνη στο stand της essence και με βοήθησε να βρω τις αποχρώσεις που μου ταιριάζουν.
Συγνώμη για το μέγεθος του post αλλά είμαι κατενθουσιασμένη που βρήκα τόσο καλά καλλυντικά σε τόσο καλές τιμές!   
Ακολουθεί σύντομα το part 3 που θα είναι και το τελευταίο (το υπόσχομαι!)! Περιμένω σχόλια και προτάσεις με προϊόντα essence που πρέπει να βρίσκονται στο νεσεσέρ μου!!!
                                  Φιλιάαααααα


 Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.




Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

first essence haul - part 1


Γεια σας beautoκόριτσα!!!
                Η μανία που ονομάζεται essence συνεχίζει ακάθεκτη να γεμίζει το νεσεσέρ μου !!!
Σε προηγούμενο post μου (εδώ) είχα μιλήσει για τα πινέλα της τα οποία με απογοήτευσαν αλλά ευτυχώς (για μένα και την τσέπη μου…) τα υπόλοιπα προϊόντα της με έχουν καταπλήξει !!!
                Τα καλλυντικά που θα δείτε παρακάτω τα έχω δοκιμάσει περίπου ένα μήνα οπότε σχημάτισα ολοκληρωμένη γνώμη πριν κάνω το review!

 Coverstick concealer

               Για την επιλογή αυτή αναλαμβάνω όλη την ευθύνη !!! Ζήτησα από την κοπέλα στο κατάστημα να μου δώσει ένα κονσίλερ «στόκο» που να καλύπτει τους τεράστιους μαύρους κύκλους μου. Αφού προσπάθησε να με πείσει ότι δεν χρειάζομαι κάτι τόσο καλυπτικό, είδε ότι δεν τα κατάφερε και μου βρήκε την απόχρωση που ταίριαζε στο πρόσωπο μου από το Coverstick! Το αποτέλεσμα; Πλήρη κάλυψη αλλά παταγώδης αποτυχία στο ήδη ξηρό πρόσωπο μου! Είναι σε μορφή κραγιόν και αρκετά βαρύ. Νομίζω ότι σε ένα λιπαρό δέρμα θα γράφει σούπερ! Η κάλυψη του είναι απίστευτη και κοστίζει μόλις 2,49€.


Lash mania mascara


        Μόλις ζήτησα από την πωλήτρια μια μάσκαρα της εταιρείας essence, μου πρότεινε κατευθείαν την Lash Mania καθώς όπως μου είπε είναι αντιγραφή της Diorshow. Την πήρα αμέσως και γυρνώντας στο σπίτι μόλις την άνοιξα έπαθα πλάκα! Το βουρτσάκι της είναι τεράστιο!!! Είναι το πιο μεγάλο βουρτσάκι που έχω πάρει ποτέ! Στην αρχή τρόμαξα και ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί νόμιζα ότι με τόσο μεγάλο βουρτσάκι το μόνο που θα έχω είναι μπλεγμένες βλεφαρίδες αλλά ευτυχώς βγήκε τέλεια! Έχει απίστευτο έντονο μαύρο χρώμα και μου αρέσει πολύ η καμπύλη που δημιουργεί στις βλεφαρίδες! Η τιμή της 3,29€. Τώρα για το αν αποτελεί απομίμηση της Diorshow δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν την έχω δοκιμάσει.


Make up soft & natural 


         Επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά από τη συγκεκριμένη εταιρεία φυσικά δεν θα μπορούσα να μην δοκιμάσω ένα από τα foundation. Η απόχρωση που μου ταίριαξε απόλυτα ήταν από το προϊόν soft & natural. Ένα ελαφρύ make up, μέτριας κάλυψης, ιδανικό για πρωινό μακιγιάζ. Και αυτό το έχω λατρέψει! Η τιμή του μόλις 3,99€. Είναι το στάνταρ του πρωινού μου μακιγιάζ πλέον! Τέλειο!


Eyeshadow base - I love stage

             Μόλις το είδα, το άρπαξα! Βάση για σκιά με μόλις 2,99€! Ήθελα τόσο πολύ να δουλέψει! Αλλά δεν δούλεψε…. Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Δυστυχώς η σκιά δεν μένει στη θέση της και μαζεύεται σχεδόν αμέσως! Το μόνο θετικό είναι πως τονίζει τα χρώματα στις σκιές και έτσι χρειάζεται να βάλω πολύ λιγότερη ποσότητα. Γενικά (δεν ξέρω γιατί) αυτό το προϊόν νομίζω ότι το αγαπώ και θέλω πάρα πολύ να βρω έναν τρόπο να το χρησιμοποιώ! Οπότε αν έχετε κάτι κατά νου βοηθήστε!!!

            

         Όλα τα παραπάνω τα έχω αγοράσει από το κατάστημα Κανελλόπουλος στην Τσιμισκή, και αυτό γιατί εκεί σε αντίθεση με τα Hondos υπάρχει κοπέλα που σε βοηθά να βρεις τις αποχρώσεις σου. Τα προϊόντα που πήρα ήταν συνολικά 15 αλλά επειδή θα έβγαινε τεράστιο το post αποφάσισα να το χωρίσω σε τρία μέρη. Βασικά επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά από essence (αν εξαιρέσεις τα πινέλα) ήθελα να πάρω ένα προϊόν από κάθε κατηγορία για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την εταιρεία.
           

  Αυτό ήταν λοιπόν το part 1, περιμένω τα σχόλια σας και έρχεται το part 2 και part 3 σύντομα!

Φιλιάααααααα…………



Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.



Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

essence brushes ......!!!!!


Είναι πλέον μανία! Κάθε εξόρμηση μου σε κατάστημα Hondos Center καταλήγει με νέα αποκτήματα από την αγαπημένη εταιρεία essence!
Λατρεύω απλά τα προϊόντα της! Είναι η εξαίρεση στον κανόνα «ότι πληρώνεις εκείνο παίρνεις!» Τα καλλυντικά της εταιρείας είναι προσεγμένα και ποιοτικώς άπαιχτα για την τιμή τους! Τα πινέλα όμως ;;;;;;;;;;;; Για να δούμε………..

Powder brush



Πανέμορφο χρώμα! Όμορφο στο μάτι και πολύ απαλές οι τρίχες του! Συνθετικές βέβαια άλλα με 3,49€ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Σε σχέση με τα άλλα πινέλα πούδρας που έχω είναι υπερβολικά μικρό για τα γούστα μου!!! Όσο αναφορά τη χρήση του…….. νομίζω με απογοήτευσε! Δεν παίρνει αρκετή πούδρα από τη συσκευασία και φυσικά δεν την απλώνει και στο πρόσωπο!!!
Τελική αξιολόγηση : Κακή αγορά!!!!

Blush brush


Αγαπημένος συνδυασμός χρωμάτων! Μαύρο με φούξια! Πόλυ απαλές τρίχες, ίδιας ποιότητας με το πινέλο πούδρας. Και αυτό πολύ μικρό για τα γούστα μου! Είναι το πρώτο πινέλο για ρουζ με γωνία που απέκτησα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη άλλα αυτό δεν κράτησε για πολύ! Το ήθελα για φωτοσκιάσεις περισσότερο αλλά για να φανεί η ελάχιστη ποσότητα χρώματος χρειάζεται τουλάχιστον 4 περάσματα στο προϊόν και στη συνέχεια στο πρόσωπο! 3,49€ επίσης η τιμή του!
Τελική αξιολόγηση : Νο, Νο, Νο!!!!!!! 

Eyeshadow brush



Μικρό βολικό και αξιαγάπητο! Ότι περιμένει κανείς από ένα απλό πινέλο σκιάς! Η τιμή του 1,99€! Ακολουθεί και αυτό το μοντέρνο στυλ που δίνει η εταιρεία στα προϊόντα της με συνδυασμό μαύρου – μωβ, αλλά και αυτό δεν με ικανοποίησε! Είναι αρκετά τραχύ και λίγο (έως πολύ) ενοχλητικό κατά την εφαρμογή του στο μάτι! Νομίζω ότι πονάω όταν το χρησιμοποιώ!!! Η ποιότητα του είναι ίδια με τα παραπάνω πινέλα.
Τελική αξιολόγηση : Bad !!!!

Το μόνο πινέλο που δεν πήρα ήταν αυτό του eyeliner γιατί είχε εξαντληθεί αλλά μετά τη δοκιμή που έκανα στα παραπάνω δεν νομίζω να το αγοράσω!!!
Η essence έχει υπέροχα καλλυντικά απλά στα πινέλα της υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα! Πιστεύω ότι με τα ίδια χρήματα στα Hondos μπορεί κάποια να βρει πολύ καλύτερα πινέλα άγνωστων εταιρειών!
Ίσως τελικά τα πινέλα ακολουθούν τον κανόνα «ότι δίνεις εκείνο παίρνεις». Βέβαια δεν πτοούμε και θα συνεχίσω να δοκιμάζω φτηνά πινέλα αλλά κάτι μου λέει πως θα χρειαστεί να ξοδέψω πολλά για να βρω τα ιδανικά ………
Φιλιά


Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.



Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ανακύκλωσε και κέρδισε.........


Το πρόγραμμα ανακύκλωσης σουτιέν της εταιρείας Intimissimi είναι ήδη γνωστό σε όλες μας αφού ισχύει εδώ και πολλούς μήνες. Για όσες δεν έχετε ενημερωθεί ήδη με την ανακύκλωση κάθε παλιού σας σουτιέν (στους ειδικούς κάδους που υπάρχουν στα ομώνυμα καταστήματα) κερδίζεται 3 ευρώ για την αγορά ενός νέου. Η προσφορά αυτή ακολουθεί τον κανόνα 1 προς 1, δηλαδή για κάθε 1 παλιό έχετε έκπτωση 3 ευρώ για 1 καινούργιο. Εγώ που επέστρεψα 2 για να δικαιούμαι τα 6 ευρώ έπρεπε να αγοράσω 2 (πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου).
 Επίσης σήμερα που επισκέφθηκα ένα από τα καταστήματα τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακάλυψα ότι έχουν ξεκινήσει και νέο προωθητικό πρόγραμμα για τα σουτιέν που περιλαμβάνει μέτρηση του στήθους με μεζούρα από τις πωλήτριες για να βρουν ακριβώς το νούμερο σου! Τέλεια σκέψη αν όντως ισχύουν οι έρευνες που ισχυρίζονται ότι σχεδόν το 80% των γυναικών φοράει λάθος νούμερο σουτιέν.  
Η συλλογή τους μετράει μεγάλο αριθμό σχεδίων και χρωμάτων με τιμές από 16€ (13€ με ανακύκλωση) μέχρι 29,50€ (26,50€ με ανακύκλωση), ενώ ισχύει ακόμη και η προσφορά των τριών εσωρούχων στα 29,99€. Τέλεια ευκαιρία για ανανέωση και αυτού του τμήματος της ντουλάπας μας!


Ακριβώς παρακάτω βρίσκω ένα κατάστημα Calzedonia (που ανήκει στον ίδιο όμιλο με τα Intimissimi) και βλέπω στην είσοδο κολλημένη την εξής ανακοίνωση ……..
Τρελάθηκα από τη χαρά μου! Η ανακύκλωση συνεχίζεται και στα μαγιό! Για κάθε μαγιό που ανακυκλώνεις κερδίζεις 5€ (για εμάς τις τυχερές)! Στα αντρικά μαγιό ισχύει έκπτωση 3 ευρώ και στα παιδικά 2 ευρώ. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ενημερωμένη και έτσι μπήκα απλά να δώ τα σχέδια και να ρωτήσω μέχρι πότε ισχύει. Η ημερομηνία είναι ανοιχτή και όπως μου είπαν οι κοπέλες εκεί θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Βέβαια δεν σκέφτηκα να ρωτήσω τι παίζει με την έκπτωση των 3 ευρώ (δηλαδή αν είναι για αγορά μπικίνι ή αν γίνεται να πάρω μόνο το κάτω ή το πάνω κομμάτι), αλλά θα το διαπιστώσω όταν θα πάω κάτι παλιά μαγιό για ανακύκλωση!
Τα νέα σχέδια είναι σούπερ! Οι τιμές είναι περίπου στα 40€ για το πάνω κομμάτι από μπικίνι, 15€ για το κάτω και κοντά στα 60€ για τα ολόσωμα μαγιό (τιμές χωρίς την έκπτωση). Η συλλογή τους συμπληρώνεται από τέλεια φορέματα και βερμούδες ενώ έβαλα στο μάτι και μια υπέροχη ολόσωμη μαύρη φόρμα που περιμένω σαν τρελή να την αποκτήσω.
Τα Calzedonia ήταν έκπληξη για μένα γιατί λόγω του μεγέθους μου (XL και βάλε….) δεν περίμενα να βρω κάτι και πάντα έψαχνα στα καταστήματα με μεγάλα μεγέθη και κατέληγα με κάτι μαγιό για γιαγιάδες! Οι πωλήτριες (τουλάχιστον στο κατάστημα του City Gate) είναι αξιολάτρευτες και πάντα μου βγάζουν ένα σωρό κομμάτια για να διαλέξω και καταλαβαίνουν το νούμερο σου κατευθείαν!
Οπότε ετοιμάζω τσαντούλα με παλιά μαγιό δικά μου και του άντρα μου, τον παίρνω μαζί μου με την πρόφαση να πάρει και αυτός καινούργιο μαγιό (ενώ η αλήθεια είναι ότι τον θέλω για να πληρώσει …..χάχα), και πάμε τρέχοντας για ανακύκλωση και ανανέωση!!!!!
Τι καλύτερο από το να βοηθάς το περιβάλλον και ταυτόχρονα να αποκτάς καινούργια κομμάτια σε σούπερ τιμές???????
Φιλιάαααα

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.




Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Help ...... I need somebody ......

Καλημέρα αμαζόνες μου......
           ξύπνησα με πολύ όρεξη σήμερα και είπα να ασχοληθώ ενεργά με το blog μου. Όμως η ασχετοσύνη μου δεν με αφήνει..... οπότε πήρα το θάρρος (και θράσος μαζί) να σας εκθέσω τις απορίες μου μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε να βρω μια άκρη !!!  
ξεκινάω λοιπόν........
  1. Πώς μπορώ να βάλω σύνδεσμο για το λογαριασμό μου στο Facebook?
  2. Πώς μπορώ να βάλω σύνδεσμο για το λογαριασμό μου στο Twitter?
  3. Τι παίζει με τις διαφημίσεις και την χρηματοδότηση? (μπας και βγάλουμε και κανένα φράγκο δηλαδή)
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τη βοήθεια σας ...................

      Και επειδή δεν μπορείτε να ακούσετε την απόγνωση μου, ακούστε τους Beatles που περιγράφουν ακριβώς την κατάσταση που βρίσκομαι...........


φιλιάαααααα..............

Lady Rebel by Mango ............


Καλοκαίριασε ήδη και πάντα το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις η θερμοκρασία ξεπεράσει τους 25 βαθμούς είναι να εφοδιαστώ με αρώματα, αποσμητικά και οτιδήποτε μπορεί να με κάνει να νιώθω άνετη μέσα στα γεμάτα ιδρωτίλα λεωφορεία που χρησιμοποιώ καθημερινά.
            Διαβάζοντας λοιπόν ένα άρθρο στη σελίδα του Τ-Life για το νέο άρωμα Lady Rebel της εταιρείας Mango, είπα να πάω μια βόλτα να το δοκιμάσω. Το συγκεκριμένο άρωμα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και η τιμή του είναι 25€ τα 100 ml.
            Η συσκευασία του είναι σκέτη γλύκα! Ροζ διάφανο μπουκάλι με πολύ rock εμφάνιση!!! Η μυρωδιά του είναι φρουτένια, δροσερή και ότι πρέπει για τα ζεστά πρωινά που μας περιμένουν από εδώ και πέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου θυμίζει αντρικό άρωμα αλλά παρόλα αυτά δεν αντιστάθηκα και την αγόρασα!
            Το μείον που της καταλογίζω βέβαια είναι ότι δεν κάθεται στο δέρμα μου πολύ ώρα αλλά με 25€ τα 100 ml στις μέρες που ζούμε μου φάνηκε καλή τιμή για άρωμα, οπότε μπήκε και αυτό στη συλλογή μου! Τώρα για το αν θα την ξαναέπαιρνα δεν είμαι σίγουρη. Σαν πρώτη εντύπωση θα έλεγα όχι ………… αλλά μπορεί στο μέλλον αν την χρησιμοποιώ συχνά να με εκπλήξει!
Εσείς την έχετε δοκιμάσει ???????????   Περιμένω σχόλια ……….
Φιλιάαααα

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.